Kwetsbare cadeaus inpakken

Lifestyle

Binnenkort is een van je beste vrienden jarig en je hebt al wat mooie cadeaus gekocht. Je weet alleen niet zo goed hoe je alles het beste in kunt pakken zonder de cadeaus te beschadigen. Je hebt er namelijk iets tussen zitten dat echt niet beschadigen mag, maar wat wel enorm kwetsbaar is. Een polaroid foto bijvoorbeeld met jou en je beste vriend/vriendin erop waarvan je de achterkant hebt voorzien van een mooie tekst. Je wil niet dat je vriend/vriendin de foto per ongeluk doorscheurt tijdens het openen van het cadeau. Hoe verpak je de foto nu dan het beste? Ontdek het in deze tekst.

LP hoezen

Heb je ooit al gehoord van de term “lp hoezen”? Wellicht nog niet. Wat zijn LP hoezen dan precies en hoe kunnen ze je verder helpen? LP hoezen zijn kleine hoesjes van plastic waar je iets in kunt doen dat niet beschadigen mag. In dit geval is dat dus de foto die beschreven is in de introductie van deze tekst. Koop zo’n hoes en stop daar de foto in. Op die manier is de foto beschermd tegen vouwen, scheuren en het knoeien van drinken bijvoorbeeld. Dat is stap een voor het goed inpakken van dit kwetsbare cadeautje.

Cadeaupapier

Dan komt stap twee om de hoek kijken. Je hebt de foto in zo’n IP hoes gedaan en dan? De volgende stap is om dit vervolgens in te pakken met cadeaupapier. Zo ziet je vriend/vriendin nog niet direct wat het is en dat is wel het leukst natuurlijk. Verder ziet het er een stuk leuker uit op die manier. Schrijf er iets op als “voorzichtig uitpakken” of vertel je vriend/vriendin zelf dat er voorzichtig moet worden omgegaan met het cadeau. Dit om ervoor te zorgen dat de foto niet per ongeluk wordt verscheurd tijdens het openen van het cadeaupapier. Zorg er zelf dan ook voor dat je het niet al te lastig inpakt en dat het eenvoudig is om te openen.

Papieren draagtassen

Papieren draagtassen komen erg goed van pas om alle cadeaus in te stoppen. De foto is waarschijnlijk niet het enige cadeau wat je hebt. Het zal dienen als een kleinigheidje terwijl je nog een ander cadeau hebt om te geven. Papieren draagtassen helpen over het algemeen om de cadeaus netjes bij elkaar te houden. Het wordt een stuk makkelijker om mee te kunnen nemen als je ervoor kiest om te kijken naar papieren draagtassen. Het geven wordt ook wat simpeler.

Dus nog een keer het hele proces. LP hoezen, uiterst geschikt voor kwetsbare items als foto’s. Wil je de foto cadeau doen? Dan is de tweede stap om het in te pakken in cadeaupapier. Dit ziet er mooi uit en het is leuker dat de ontvanger nog niet direct ziet wat erin zit. Zo heeft hij/zij ook nog iets om uit te pakken. Let er wel op dat je het zo inpakt dat het makkelijk te openen valt. Tot slot stop je alle cadeaus in een van de vele papieren draagtassen die je kopen kunt.

Geef een reactie

Scroll to top