Naar een vlotte verkoop in 3 stappen

Algemeen

Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier om je auto te verkopen, ben je er vast al achter gekomen dat dit je in je eentje niet lukt. Niet alleen krijg je maar heel moeilijk mogelijke kopers te pakken, je moet er ook veel tijd en energie in stoppen. Bespaar jezelf gerust al die moeite, je auto verkopen via osw zorgt voor de best mogelijke prijs en de minste kopzorgen. Voor je het weet ontvang je de afgesproken verkoopprijs en wordt alle administratie na verkoop je uit handen genomen.

Je meldt je auto aan

Er is natuurlijk wel iets wat je helemaal zelf moet doen en dat is aan osw kenbaar maken dat je auto te koop is. Gelukkig hoef je hier niet veel voor te doen. Je meldt je heel eenvoudig aan op het platform en maakt melding van je auto. Enkele foto’s, een uitgebreide omschrijving van de auto en alle gegevens die voor de koper van belang kunnen zijn, meer heb je niet nodig om jouw deel van het werk af te ronden.

Het platform doet het werk voor jou

Jouw werk zit erop en het werk van het platform begint. Je auto wordt, na het ontvangen van de aanmelding en de nodige gegevens, onmiddellijk online gezet. Op die manier krijgt het hele netwerk aan professionele opkopers een goed beeld van jouw auto en kunnen ze hierop een bod gaan uitbrengen. Het beste bod wordt vervolgens aan jou overgemaakt, al is het nog steeds je eigen keuze of je hiermee akkoord wil gaan. Omdat er gewerkt wordt met professionals kun je er zeker van zijn dat het bod dat je ontvangt correct en eerlijk is, wat een hele geruststelling is. Het is niet zo dat je, omdat je van je oude auto af wil, zomaar akkoord moet gaan met een al te laag bod en dat weten de aangesloten opkopers natuurlijk ook.

Je handelt de verkoop af

Heb je een bod gekregen dat aanvaardbaar is? Dan zijn we bij de laatste stap aangekomen, namelijk de overdracht van de auto. Ook hier hoef je zelf niets voor te doen. De opkoper komt de auto netjes op de afgesproken plaats ophalen, betaalt jou het overeengekomen bedrag en zorgt ervoor dat de auto van je naam gehaald wordt. Je auto is nu officieel verkocht en dat is voor jou alvast een zorg minder. 

Geef een reactie

Scroll to top